ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Entrada en funcionament de la presentació demandes d'ejusticia assumptes socials al partit judicial de Barcelona.

 

El proper 4 d'abril de 2018,  està previst l'inici de la presentació de demandes telemàtiques, mòdul de presentació de demandes (TTA) d'e-justícia.cat, per als col·lectius de procuradors, advocats i graduats socials en el partit judicial de Barcelona pels assumptes de la jurisdicció social. Posem  en el vostre coneixement un aclariment donada l'especial i variada operativa que actualment segueix la presentació d'aquests tipus de demandes.

 

 

Els professionals tindran la possibilitat de presentar, en període voluntari, les sol·licituds telemàtiques d'assumptes socials a Barcelona en les corresponents unitats de Registre:
- RiR Social Declaratiu: Sol·licituds de demandes declaratives i execucions de títol NO judicial (no dineràries)
- RiR Executòries: Sol·licituds de demandes d'execució: Exclusivament sol·licituds de demandes d'execució de títol NO judicial (dineràries)

Provisionalment les demandes d'execució de títol judicial (ETJ) no podran presentar-se via TTA per jutjats socials de Barcelona i hauran de continuar presentant-se com fins ara i seguint la mateixa operativa que actualment s'està fent servir.

Malauradament l'extranet del professional no podrà filtrar els tipus de classes de registre que es podran o no fer servir doncs fer-ho tindria afectacions sobre el registre i repartiment.

Per aquesta raó els professionals no hauran de fer servir el mòdul de presentació de demandes telemàtiques per enviar demandes d'execució de títol judicial (ETJ) per jutjats socials de Barcelona malgrat que la classe de registre estarà disponible. En cas de fer-la servir el deganat podrà procedir al rebuig de la demanda que haurà de ser tornada a presentar com fins ara feien i seguin la mateixa operativa que fan servir ara com hem dit en el paràgraf anterior.

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H