ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Desplegament de la presentació d'escrits telemàtics a la Secció Civil de l'Audiència Provincial de Lleida.

 

El proper 25 de juny de 2018 ha estat programat l'inici del desplegament de la presentació d'escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d'escrits (RED) d'e-justícia.cat per als col·lectius procuradors i advocats en la Secció Civil de l'Audiència Provincial de Lleida.

 

 

El desplegament de RED totalment telemàtic per la Secció Civil de l'Audiència Provincial de Lleida des del 25 de juny de 2018 permetrà presentar, en període voluntari, exclusivament escrits totalment telemàtics de tràmit. És a dir, escrits en format totalment telemàtic en que el procediment destí concret on ha d'arribar l'escrit és conegut pel professional. Dit d'una altra manera: El professional haurà de disposar de la informació relativa al tipus de procediment, número de procediment i any i també ha de conèixer la unitat judicial concreta que està tramitant el procediment en el qual vol presentar l'escrit, que lògicament haurà de ser una de la Secció Civil de l'Audiència Provincial de Lleida.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H