ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Notícies Ejusticia d'octubre.


Us informem de les darreres novetats i notícies relacionades amb el portal de Ejustica

 

 

Incidències que va patir el portal EJustícia el dia 8 i 9 d'octubre.

Us informem que la web de l'Administració de justícia ha publicat el certificat d'indisponibilitat corresponent a la incidència de data 8 d'octubre de 2018.

Accediu al certificat: http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/certificats_indisponibilitat/ 

Novetats partits judicials de Berga i d'Esplugues.

Us informem que s'ha fixat el dia 15 d'octubre com a data d'inici de la presentació obligatòria pels escrits telemàtics pel partit judicial d'Esplugues i Berga per l'àmbit civil.

Comunicat del departament de Justícia referent els nous Jutjats d'Hospitalet, Sabadell i el Vendrell

Com sabeu, en virtut del Reial decret 902/2017, de 13 d'octubre, es van crear, entre altres, els jutjats de 1a Instància núm. 9 i 10 de Sabadell, el núm. 8 de l'Hospitalet de Llobregat i el de 1a Instància i Instrucció núm. 9 del Vendrell.

En virtut de l'Ordre del Ministeri de Justícia JUS/1277/2017, de 22 de desembre, es va determinar que els Jutjats de 1a Instància núm. 9 i 10 de Sabadell entrarien en funcionament el 31 de desembre de 2018. (No es va establir cap previsió respecte l'entrada en funcionament dels jutjats de 1a Instància núm. 8 de l'Hospitalet de Llobregat i de 1a Instància i Instrucció núm. 9 del Vendrell).

Per un impediment de contractació administrativa que ha impossibilitat dur a terme dins de termini les obres d'adequació necessàries en l'edifici judicial de Sabadell, ens hem vist obligats a modificar el calendari previst i sol·licitar un ajornament en l'entrada en funcionament dels dos jutjats de 1a Instància de Sabadell. En el seu lloc, avançarem la posada en marxa del Jutjat de 1 Instància núm. 8 de l'Hospitalet de Llobregat i del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 9 del Vendrell, els quals entrarien en funcionament el 31 de desembre de 2018

Des del Departament de Justícia estem treballant per millorar els equipaments judicials i adaptar els espais i les instal·lacions d'arreu del territori a les noves necessitats que es plantegen, d'acord amb criteris de funcionalitat i seguretat, i tenim com a objectiu dur a terme totes les actuacions necessàries per a la posada en marxa dels dos jutjats de 1a Instància de Sabadell abans de finalitzar el 2019.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H