ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Convocatòria per proveir 1 plaça al servei d’assessorament a la dona i d’intermediació en habitatge a Llinars del Vallès

 

Convocatòria de concurs de mèrits i capacitats per proveir 1 plaça al servei d'assessorament a la dona i d'intermediació en habitatge a Llinars del Vallès.

 

 

La Junta de Govern, amb data 11 d'octubre de 2018, ha resolt:

Convocar el procés selectiu per a proveir una plaça de lletrat o lletrada pel Servei d'Assessorament a la Dona i d'Intermediació en Habitatge a Llinars del Vallès, des del 26 d'octubre de 2018 fins al 31 de desembre de 2018.

Els dies i horaris per efectuar aquest servei estan per determinar, no obstant això, el servei de lletrat/da serà de 16 hores mensuals a raó de 4h/1 dia setmana, en franja de matins, a prestar des del 26 d'octubre de 2018 fins el 31 de desembre de 2018. L'import a percebre un cop arribi la subvenció és de 35€ bruts/hora. El número d'hores previst per període és de 48 hores.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

1. Ésser lletrat/da del torn d'ofici amb una antiguitat mínima de CINC anys com a lletrats/des residents.
2. Tenir despatx obert al partit judicial del Col·legi.
3. Estar al corrent de les quotes col·legials.
4. Acreditar estar donat/da d'alta a la Seguretat Social en el règim especial de treball autònom (RETA) o com a treballador/a autònom/a donat/da d'alta a la Mútua de Previsió Social ( Aportar darrer rebut)
5. Presentar les instàncies amb la relació de mèrits i currículum fins les 13:00 hores del dia dilluns, 22 d'octubre de 2018 a Eduard Foguet al email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
6. El dimarts 23 d'octubre a les 13h hores a la seu del Col·legi de Granollers a carrer Llevant 2 de Granollers tindrà lloc una prova escrita i, en finalitzar, una entrevista personal amb el Diputat encarregat del Torn d'Ofici.

Es valorarà coneixements d'igualtat i violència de gènere, i tot allò relacionat amb l'assessorament a la dona, habitatge i negociació bancària.

Deganat
Josep Medina Padial

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H