ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Sol·licita la teva entrada gratuïta al Bizbarcelona 2019 exclusiva per a persones col·legiades a l'ICAVOR

El Saló Biz Barcelona arrenca els pròxims dies 12 i 13 de juny al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. L'esdeveniment dona suport a emprenedors, pimes i autònoms que busquen oportunitats de negoci, assessorament, finançament, inspiració i suport. Els col·legiats i col·legiades que vulguin assistir-hi poden inscriure's de manera gratuïta.

 

 

Només heu de sol·licitar el codi promocional a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Al següent enllaç us podeu descarregar tot el programa del saló.

El nostre Col·legi, a través de l'Associació Intercol·legial a la qual pertany, celebrarà el proper 12 de juny, de 10 a 15 hores, al Saló Bizbarcelona (Pavelló 8, recinte firal Montjuïc) un Networking Interprofessional organitzat per Gettingcontacts, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Les persones col·legiades a l'ICAVOR tindreu l'oportunitat d'entrevistar-vos amb hora programada amb empreses del vostre, i d'altre, sector i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Getting Contacts generarà una agenda personal de 5/6 reunions per cada participant segons els interessos + llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal.
Amb la teva participació aconseguiràs:

• Reunions directes amb empreses
• Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
• Agenda d'entrevistes personalitzada

Data límit inscripcions al networking: 7 de juny.

+ Reserveu la vostra plaça fent click aquí http://gettingcontacts.com/ca/events/view/biz_barcelona_19 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H