ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Alter Mutua- assessorament personalitzat - 02/07/2019

Us informem que el proper dimarts 2 de JULIOL de 2019, la delegada d'Alter Mútua del Col·legi de Granollers, Victoria Lohmann, estarà a la seu de l'ICA Granollers per atendre les visites de tots els col·legiats i mutualistes que vulguin informar-se o fer consultes sobre les cobertures que ofereix aquesta entitat.

 

 

Us recordem que Alter Mútua dels Advocats proporciona cobertura alternativa al Règim Especial de Treballadors Autònoms per als advocats en exercici per compte propi, i també ofereix cobertura asseguradora complementària per a tots els advocats i les seves famílies, amb independència del règim de previsió social al qual estiguin adscrits.

La Victoria serà present a les dependències col·legials del carrer Llevant nº 2 de 09:00h a 14:00h. Per a una òptima organització de les visites i evitar temps d'espera, es recomana sol·licitar cita prèvia a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta sessió d'atenció personalitzada s'anirà repetint periòdicament, amb una freqüència inicial trimestral, i sempre el primer dimarts feiner del mes corresponent.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H