ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Obert el nou portal de serveis de l'Advocacia

 

Amb l'ànim millorar l'accés a eines que facilitin el teu exercici professional, des del "Consejo General de la Abogacía Española" acaben de publicar el "Portal de Serveis de l'Advocacia" www.abogacia.es

 

 

En aquesta plataforma podràs trobar recursos que t'ajudaran en el teu dia a dia. Entre ells:

SERVEIS: Eines tecnològiques i altres serveis que facilitin i agilitin les teves tasques.

FORMACIÓ: Jornades, cursos, congressos als quals inscriure't. Continguts formatius disponibles d'accés obert per a formar-te amb els millors experts.

ACTUALITAT: Notícies, entrevistes a persones rellevants del sector, agenda d'esdeveniments jurídics, articles en profunditat i molt més.

PUBLICACIONS: Advocacia en dades, blogs amb articles d'experts, newsletters, titulars del dia, legislació diària, eBooks, guies pràctiques...

"MI ABOGACIA" I SISTEMA D'ACCÉS ÚNIC DE L'ADVOCACIA

També s'ha creat "MI ABOGACIA" un "espai de treball digital" personalitzat per a tu que t'ofereix serveis i recursos segons el teu perfil, col·legi d'advocats i les teves àrees d'interès.

La nova web també incorpora un Sistema d'Accés Únic que et permet usar un únic usuari-contrasenya i/o el teu carnet col·legial amb signatura ACA com a credencials per a entrar a tots els serveis que es vagin connectant progressivament a aquest Sistema.

Serà necessari continuar usant el certificat digital ACA per a l'autenticació en els serveis que així ho requerien, per exemple: passis de presó, SIGA, etc. Per als serveis en els quals es pugui accedir només amb usuari/contrasenya s'ha simplificat perquè amb una sola credencial es pugui accedir a ells.

Els serveis tecnològics de la Infraestructura Tecnològica de l'Advocacia ja s'estan integrant (a excepció de Correu Abogacía/Office 365) de manera que si ets usuari dels mateixos hauràs de registrar-te en el Sistema d'Accés Únic i acceptar la Política de Privacitat per a poder continuar utilitzant-los en https://acceso.abogacia.es/im/ 

AJUDA I SUPORT

Si tens qualsevol dubte, entra en https://www.abogacia.es/%20ayuda/  on pots trobar Preguntes Freqüents, videotutoriales i recursos formatius.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H