ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Ajornament de la prova d'accés a l'Advocacia.

Us informem que s'ha ajornat la celebració de la prova d'accés a l'advocacia prevista per al pròxim dia 28 de març per recomanació del Ministeri de Sanitat per evitar esdeveniments multitudinaris amb la finalitat d'esquivar una possible transmissió del coronavirus COVID-19.

 


Segons la recomanació realitzada pel Ministeri de Sanitat d'evitar els esdeveniments multitudinaris de qualsevol tipus, amb alta presència de persones procedents de qualsevol zona del món en les quals s'ha constatat transmissió del coronavirus COVID-19, per part del Ministeri de Justícia s'ha procedit ajornament de la celebració de la prova d'accés a l'advocacia prevista per a el pròxim dia 28 de març, acordada per Resolució de la Directora General per al servei Públic de la Justícia de 10 de març de 2020.

La nova data d'examen es publicarà en la pàgina web del Ministeri de Justícia amb una antelació mínima de tres setmanes.

 

Podeu consultar la resolució de la Directoria General para el Servicio Público de la Justicia y la recomendación del Ministerio de Sanidad:

https://ficheros.mjusticia.gob.es/pdf/Abogados/RESOLUCION_APLAZAMIENTO_PRUEBA_ACCESO_A_LA_ABOGACIA_2020.pdf 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H