ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Represa de l'activitat presencial a les instal·lacions col·legials

 

En la darrera junta de govern es va acordar reprendre l'activitat presencial a les instal·lacions col·legials mitjançant el sistema d'hores concertades, per a aquelles consultes o serveis que no puguin ser ateses de manera telemàtica.

Per tant, els serveis de biblioteca, reserva de sales de reunions, espais de treball, videoconferències amb presons, entre d'altres es prestaran presencialment.

Per accedir a les diferents delegacions d'ICAVOR i fer ús dels seus serveis caldrà demanar cita prèvia. Es podrà sol·licitar al telèfon 93 8792603 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A més, l'ús de mascareta serà obligatori a l'interior dels equipaments així com mantenir les distàncies de seguretat interpersonal (mínim 1,5 metres). A aquest efecte us informem que l'aforament màxim dels espais és:

• Sala advocats i advocades de la delegació de jutjats Mollet del Vallès: màxim 2 persones
• Sala advocats i advocades de la delegació de jutjats de Granollers, màxim 4 persones
• Biblioteca/espai de treball seu Granollers, màxim 4 persones
• Sales de reunions seu Granollers, màxim 2 persones
• Sala de reunions gran seu Granollers, màxim 8 persones.

Es recomana fer un ús responsable d'aquests espais i pel temps estrictament necessari perquè el màxim de companys i companyes en puguin fer ús.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H