ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

12 de Juliol el dia de la Justícia de Gratuïta

Com cada any, el 12 de juliol el celebra el dia de la justícia gratuïta, amb diverses iniciatives amb els objectius d'acostar el torn d'ofici i assistència al detingut al ciutadà i també per homenatjar al tasca social que duen a terme tots els advocats i advocades que hi presten servei.

 

L'accés a la Justícia és un dret bàsic reconegut tant en la Declaració Universal de Drets, com en el Conveni Europeu de Drets Humans. És un dret constitucional que comprèn l'assistència jurídica gratuïta dels qui manquen de recursos suficients per a litigar i afecta a altres fonamentals com els d'igualtat, assistència lletrada al detingut, defensa i tutela judicial efectiva.

És un servei públic finançat amb fons igualment públics, la gestió dels quals està encomanada legalment a l'Advocacia i Procuradors de manera exclusiva, per la defensa jurídica i representació del ciutadà.

La Justícia Gratuïta és un servei que ofereix el nostre Col·legi les 24 hores al dia i els 365 dies de l'any.

Consulta el Manifest sobre la Justícia Gratuïta

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H