ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Activació NOTICAT de les seccions civils de les Audiències provincials de Catalunya.

S'ha previst l'activació de NOTICAT pel 19 de maig de 2021 per les seccions civils de les quatre Audiències Provincials, que podran notificar telemàticament als advocats de l'Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya. Les seccions civils de les Audiències Provincials no tenien la possibilitat de notificar telemàticament a través de NOTICAT, i a partir de la data esmentada ja podran fer-ho.

 

 

Tot i que ja teniu coneixement del sistema NOTICAT en tant que esteu rebent notificacions dels òrgans judicials dels àmbits civil, social i contenciós, us recordem les guies explicatives d'ús de l'eina.

Podreu trobar vídeos il·lustratius i guies del nou sistema:

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/ejusticia/videos-guies-i-manuals/noticat/

•Guia explicativa del funcionament dels estats del canal NOTICAT (important per entendre els diferents estats pels que pot passar una notificació).
•Guia sobre els avisos de notificacions
•Guia sobre la gestió de substitucions

És important que tingueu en compte que l'adreça de correu on rebreu els avisos de les notificacions ve definida a través del cens que el propi col·legi facilita a Red Abogacía, i que aquesta entitat trasllada al Departament de Justícia per ser incorporat periòdicament en els sistemes d'informació judicial de l'Administració de justícia. Per tant, és convenient que reviseu que l'adreça de correu electrònica que te assignada cada professional en el cens de Red Abogacía és aquella on l'advocat desitja rebre els avisos de les notificacions entrants, i que comuniqueu el canvi a Red Abogacía o el Col·legi si ho estimeu adient. En tot cas, accedint directament a l'extranet del professional, sempre tindreu visibles les notificacions entrants.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H