ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Dia de la Justícia Gratuïta

El 12 de juliol se celebra el dia de la justícia gratuïta, amb diverses iniciatives amb els objectius d'acostar el torn d'ofici i assistència al detingut al ciutadà i també per homenatjar al tasca social que duen a terme tots els advocats i advocades que hi presten servei. 

 

 

 

Aquest any el lema és del dia de la Justícia és "Canvia la historia". Per aquest motiu, s'han preparant uns vídeos on s'exposen diverses circumstàncies les quals el servei de Justícia gratuïta pot ajudar a les persones a canviar la seva història.

L'accés a la Justícia és un dret bàsic reconegut tant en la Declaració Universal de Drets, com en el Conveni Europeu de Drets Humans. És un dret constitucional que comprèn l'assistència jurídica gratuïta dels qui manquen de recursos suficients per a litigar i afecta a altres fonamentals com els d'igualtat, assistència lletrada al detingut, defensa i tutela judicial efectiva.

És un servei públic finançat amb fons igualment públics, la gestió dels quals està encomanada legalment a l'Advocacia i Procuradors de manera exclusiva, per la defensa jurídica i representació del ciutadà.

Accedeix al Manifest de la Justícia Gratuïta 2021.

Segueix l'esdeveniment: 

#TornOfici

#TurnoOficio

#DiaJusticiaGratuita

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H