ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Concurs de fotografia 2021

Us animem a participar en el tradicional concurs de fotografia.  Esdeveniment inclòs en els actes de la festivitat de Sant Raimon 2021.  

Obert a tots els col.legiats exercents o no exercents de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers

Requisits

1.- Podran participar al concurs totes les fotografies enganxades sobre un suport rígid de color blanc o negre (cartolina, cartró ploma, paspartú, cartró, etc.) de 30x40 cm o DIN A3. En conseqüència, la mida màxima de la fotografia serà de 30x40 cm. i el mínim de 18x24 cm.
2.-Les fotografies podran ser en color o en blanc i negre, i s'admetran preses fetes amb qualsevol tipus de càmera. És permès el lleuger retoc digital sempre i quan, a criteri del jurat, no suposi una manipulació excessiva de la imatge.
3.- El concurs està obert a tothom, si bé els membres del jurat només podran optar a l'exposició amb obres fora de concurs.
4.- Només hi haurà una categoria: TEMA LLIURE.
5.- Cada concursant podrà participar amb una fotografia.

Presentació

Les fotografies s'hauran de presentar a la Secretaria del Col·legi d'Advocats de Granollers (Llevant 2) fins a les 11 hores del dia 13 de setembre.  No s'admetrà cap fotografia fora de termini.
Amb la presentació caldrà adjuntar en un sobre tancat les dades personals i de contacte del participant. En el sobre hi haurà el pseudònim del participant.

PRESENTACIÓ FINS 13 SETEMBRE A LES 11H

Al dors de cada obra, ja sigui directament sobre el dors del suport rígid o amb una enganxina també posada al dors, s'indicarà, ÚNICA I EXCLUSIVAMENT, EL PSEUDÒNIM i EL TÍTOL DE LA FOTOGRAFIA.

  • La comissió organitzadora garanteix que el jurat només tindrà accés a aquesta informació a l'hora d'emetre el veredicte.
  • Es recomana per a una millor conservació, presentar les fotografies en un sobre tancat.
  • El jurat desqualificarà tota obra que porti incorporats al seu dors identificacions de l'autor, comentaris, explicacions, etc. que pretenguin influir en la decisió del jurat.
  • El jurat estarà composat per membres de la Junta de govern del Col·legi d'Advocats.
  • En funció de l'espai i de les possibilitats les fotografies quedaran exposades permanentment a les seus del Col·legi. Les fotografies guanyadores passaran a formar part del fons fotogràfic del Col·legi. Sempre que els autors no s'hi oposin.

Premis:

1er 150 €, 2on 100 €, 3er 75 €.

El Jurat es reserva la possibilitat d'atorgar algun accèssit.

L'elecció dels premiats es farà pública a dos quarts de dues del migdia a la seu del Col·legi d'Advocats de Granollers durant Aperitiu d'agermanament amb jutges, fiscals i procuradors. del Vallès el dia de la Festivitat de Sant Raimon, de 15 de setembre.

El jurat podrà declarar desert algun premi si no hi hagués un mínim de participació o un mínim de qualitat en les obres presentades.

Nota:

L'organització tractarà les obres amb la millor cura possible, si bé declina tota responsabilitat per possibles danys i/o pèrdua de les obres presentades. S'adverteix als participants que, a l'efecte de poder penjar les obres en exposició, al seu suport s'hi posarà material adhesiu.

Les obres seran retornades una vegada finalitzada l'exposició, si bé el Col·legi d'Advocats es reserva el dret a publicar-les en butlletins d'àmbit col·legial o a la web col·legial.

La participació al concurs equivaldrà al coneixement i acceptació d'aquestes bases.

Digues la teva #IcavorStRaimon21

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H