ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Convocatòria Comissió de Dictàmens

Convocatòria per la renovació de 6 places de la  Comissió de Dictàmens del  període comprès entre l'1 de gener de 2022 a 31 de desembre de 2022.

 

 

Es convoca procés selectiu per a:

- Renovar la Comissió de Dictàmens que assisteix a la Junta de Govern en l'elaboració dels dictàmens a què fa esment l'article 246.1 de la LEC i els que es derivin del reglament regulador de la prestació dels serveis relacionats amb la revisió, informe i reclamació de minutes d'honoraris professionals del Col·legi.

- Es convoquen sis places per integrar la Comissió pel període comprès des del 01 de gener del 2022 al 31 de desembre de 2022, ambdós inclosos.

- Una de les places, de les sis referides en el paràgraf anterior, s'encarregarà de la realització de dictàmens del Torn d'Ofici i donada la naturalesa gratuïta d'aquests, aquesta plaça no tindrà retribució.

REQUISITS:

1. Ésser lletrat/da col·legiat ICAVOR, exercent o no exercent amb experiència professional en l'àmbit del Dret privat. Pel que fa a la plaça encarregada de la realització de dictàmens del Torn d'Ofici, s' admetran les sol·licituds d'aquelles persones que, no estant col·legiades, tinguin la consideració de juristes de reconegut prestigi.

2. Estar al corrent de les obligacions i càrregues col·legials que corresponguin segons siguin exercents o no exercents.

3. Presentar la instància fins el dia 10 de desembre de 2021 a les 18:00 hores per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb indicació de la voluntat de concórrer a les places de dictàmens generals o a la plaça de dictàmens del Torn d'Ofici i amb la documentació justificativa dels requisits 1 i 2.

4. La prova de selecció es realitzarà a la seu del Col·legi, Carrer Llevant 2, Granollers, el dia 17 de desembre de 2021 de 10:00 a 12:00 hores en aquest procés de selecció, consistent en l'elaboració d'un dictamen.

FUNCIONS:

1. Elaborar el dictamen de la minuta impugnada d'honoraris a sol·licitud del Jutjat i altres informes oi/o dictàmens previstos a la normativa vigent. L'expedient s'haurà de consultar a la seu del Col·legi. El termini per efectuar-lo serà de 10 dies. Excepcionalment es podrà prorrogar.

2. La retribució serà de 60,- € per informe, IVA i IRPF a part (excepte els informes de Torn d'Ofici que no seran retribuïts)

COMISSIÓ DE DICTÀMENS
Sr. Jesús Carrión Santos Aparicio

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H