ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Comunicat de la Junta de Govern de l'ICAVOR

COMUNICAT DE LA JUNTA DE GOVERN DE L'ICAVOR

La Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Granollers expressa el seu profund rebuig a la violència com a forma de solució de qualsevol conflicte i, més concretament, l'ús de la força armada, motiu pel qual condemnem enèrgicament el conflicte iniciat per Rússia a Ucraïna.

En aquest sentit, creiem que l'ofensiva iniciada per Rússia suposa un atemptat flagrant i intolerable contra la sobirania d'Ucraïna, tota vegada que lesiona frontalment els drets fonamentals i les llibertats públiques. Les solucions justes i duradores només s'assoleixen per mitjà del diàleg i compromisos mutus que assegurin la convivència pacífica essencial.

Per aquest motiu, la Junta de Govern de l'ICAVOR exhorta a totes les institucions i organitzacions internacionals perquè intervinguin esmerçant els esforços que calguin, amb l'objectiu de posar punt i final a aquest conflicte armat al més aviat possible a través del diàleg i la diplomàcia, a fi que quedi garantida la seguretat i la pau a Europa i, per extensió, al món.

Granollers, 24 de febrer de 2022

Comissió de Comunicació

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H