ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Dia Internacional de les Dones

Com cada 8 de març, celebrem el DIA INTERNACIONAL DE LES DONES, jornada de reivindicació per a la lluita pels drets, la igualtat d'oportunitats, l'equitat i la justícia. Les persones espanyoles són iguals davant la llei, sense que pugui prevaler cap discriminació per raó de naixença, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social. Sens dubte, les dones són una part imprescindible de la societat, una part activa, principal i bàsica per a un desenvolupament harmònic del futur.


Per aquest motiu, el nostre col·lectiu reprova qualsevol forma de sexisme i tot tipus de conductes hostils, com l'assetjament sexual, la violència o la discriminació contra les dones. Cal eliminar estereotips contra la discriminació laboral i salarial, contra la violència masclista, però sobretot cal promoure un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d'oportunitats entre dones i homes. En aquest sentit, apostem incondicionalment per la igualtat entre els gèneres, i des d'aquestes línies emplacem a totes les institucions públiques i privades perquè adoptin les mesures que calqui amb la finalitat de garantir la igualtat d'oportunitats, promovent legislacions, polítiques i mesures adequades per aconseguir-ho. Aquest és el gran repte que tenim pel davant i l'hem d'assolir amb la complicitat de totes les institucions i agents socials.

Salutacions,

Ramon Ignasi Palau
COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H