ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Microsoft Edge reemplaça a Internet Explorer per a l'ús del SIGA

 

Microsoft va realitzar l'anunci que l'explorador Microsoft Edge reemplaçarà a Internet Explorer 11 (IE11) aquest pròxim 15 de juny. 

Microsoft Edge reemplaçarà a Internet Explorer 11 (IE11) aquest dimecres 15 de juny. El canvi sol afecta equips amb Windows 10 i 11.

Aquest canvi afectarà l'ús del SIGA, ja que tecnològicament requereix l'ús del navegador Explorer en alguna de les seves funcions.

Per poder continuar utilitzant el SIGA a partir d'aquest dimecres 15 de juny serà necessari que s'utilitzi el Navegador Edge configurat en manera de compatibilitat Internet Explorer.

Per a facilitar la transició al navegador Edge, el Redabogacía ha creat un kit de configuració. Es tracta d'un executable que configura el navegador Edge a mode Explorer. IMPORTANT: s'ha d'executar l'arxiu descomprimit com administrador (botó dret ratolí).

Kit disponible per a la seva descàrrega des d' http://abgcia.me/configuraEDGE  

Enllaç de descàrrega alternatiu: https://www.icavor.cat/docs/tecnologia/RAEdgeConfig.zip 

Passos:
1. Descarregar arxiu
2. Descomprimir ZIP
3. Executar arxiu com a administrador (botó dret del ratolí)

En la següent Infografia podeu veure les instruccions per configurar el Edge: https://www.icavor.cat/docs/tecnologia/IE-Guia-configuracion-EDGE.pdf 

En cas de tenir problemes o que no funcioni el programa, recordeu que també disposeu del SUPORT de REDABOGACÍA i remotament us revisaran la configuració del navegador. Telèfons: 91 150 10 03 i 93 014 10 01.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H