ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Desplegament cita prèvia per atorgar apoderaments apud acta al partit judicial de Mollet.

Dins del procés de modernització de l'Administració de justícia, a partir de l'1 de juliol entra en funcionament el servei de cita prèvia per atorgar apoderaments apud acta al partit judicial de Mollet.


Es tracta d'un servei telemàtic que permet als ciutadans i als professionals reservar amb antelació dia i hora al Servei Comú Processal General per atorgar apoderaments apud acta.
Aquest servei ja està implementat al Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Girona, Olot, la Seu d'Urgell, el Vendrell, Figueres, Amposta, Balaguer, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vilafranca del Penedès, Blanes, Cerdanyola del Vallès, Vielha e Mijaran, Tremp, Ripoll, La Bisbal de l'Empordà, Gandesa, Berga, Solsona, Falset, Tortosa i Igualada.

Podeu trobar més informació a la Seu judicial electrònica de Catalunya (https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/cita_previa/apud_acta/ ), i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H