ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Convocatòria de la Comissió de Dictàmens 2023

 

Convocatòria pel concurs de mèrits i capacitats per a proveir 6 places de la Comissió de Dictàmens per l'any 2023.

Es convoca procés selectiu per a:

- Renovar la Comissió de Dictàmens que assisteix a la Junta de Govern en l'elaboració dels dictàmens a què fa esment l'article 246.1 de la LEC i els que es derivin del reglament regulador de la prestació dels serveis relacionats amb la revisió, informe i reclamació de minutes d'honoraris professionals del Col·legi.

- Es convoquen sis places per integrar la Comissió pel període comprès des del 1 de gener del 2023 al 31 de desembre de 2023, ambdós inclosos.

- Una de les places, de les sis referides en el paràgraf anterior, s'encarregarà de la realització de dictàmens del Torn d'Ofici i donada la naturalesa gratuïta d'aquests, aquesta plaça no tindrà retribució.

REQUISITS:

1. Ésser lletrat/da col·legiat ICAVOR, exercent o no exercent amb experiència professional en l'àmbit del Dret privat. Pel que fa a la plaça encarregada de la realització de dictàmens del Torn d'Ofici, s' admetran les sol·licituds d'aquelles persones que, no estant col·legiades, tinguin la consideració de juristes de reconegut prestigi.

2. Estar al corrent de les obligacions i càrregues col·legials que corresponguin segons siguin exercents o no exercents i no tenir expedients disciplinaris oberts.

3. Presentació d'instàncies des del dia 8 de novembre de 2022 fins el dia 16 de novembre de 2022 a les 19:00 hores per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb indicació de la voluntat de concórrer a les places de dictàmens generals o a la plaça de dictàmens del Torn d'Ofici i amb la documentació justificativa dels requisits 1 i 2.

4. La prova de selecció es realitzarà a la seu del Col·legi, Carrer Llevant 2, Granollers, el dia 18 de novembre de 2022, de 10:00 a 12:00 hores, consistent en l'elaboració d'un dictamen.

FUNCIONS:

1. Elaborar el dictamen de la minuta impugnada d'honoraris a sol·licitud del Jutjat i altres informes oi/o dictàmens previstos a la normativa vigent. L'expedient s'haurà de consultar a la seu del Col·legi. El termini per efectuar-lo serà de 10 dies. Excepcionalment es podrà prorrogar.

2. La retribució serà de 60,- € per informe, IVA i IRPF a part (excepte els informes de Torn d'Ofici que no seran retribuïts)

COMISSIÓ DE DICTÀMENS
Sr. Jesús Carrión Santos Aparicio

 
logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H