ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Assemblea Territorial Mutualidad de la Abogacía

Per la present us informo de la celebració de l'Assemblea Territorial de mutualistes el dimecres dia de l'Assemblea Territorial de mutualistes dia 26 d'abril de 2023, en la seu col·legial, a les 10:30h en 1a convocatòria i 12:30h en 2a convocatòria, prèvia a l'Assemblea General de mutualistes.

 

 

El present correu es remet per donar difusió addicional a la mateixa convocatòria, efectuada per la Mutualidad mitjançant anunci penjat a la seva web i en el nostre Col·legi.

En el document adjunt hi trobareu transcrit l'ordre del dia de l'Assemblea Territorial i també el de l'Assemblea General.

En la seu del Col·legi hi trobareu informació remesa per la Mutualidad dels assumptes a tractar en l'Assemblea així com exemplars de la Memòria de l'any 2022.

Quedo a la vostra disposició per a qualsevol aclariment, i a l'espera de la vostra assistència a l'Assemblea Territorial.

+ Descarregar l'orde del dia [PDF 103 kb]

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H