ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Disponible el llibre: El Col·legi d'Advocats de Granollers: dels 90 cap als 100 anys d'història. Volum II.


Tenim el plaer d'informar-vos que s'ha publicat el segon volum de la història del Col·legi d'Advocats de Granollers, titulat "El Col·legi d'Advocats de Granollers: dels anys 90 als 100 anys d'història". Així com el primer volum, aquest segon llibre ha estat possible gràcies al Sr. Albert Conesa i ha estat publicat per l'editorial Tirant lo Blanch.

 


Amb aquesta segona entrega, s'amplien i aprofundeixen els aspectes rellevants de la trajectòria del col·legi, oferint una visió més completa i detallada de la seva evolució al llarg del temps. Us convidem a descobrir aquesta apassionant continuació i a explorar els esdeveniments i personatges clau que han marcat la història del Col·legi d'Advocats de Granollers.

Tots els col·legiats i col·legiades d'ICAVOR, podeu passar a recollir un exemplar gratuït del llibre a la seu Col·legi del carrer Llevant 2 de Granollers.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H