ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Avui 19 de juliol l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers fa cent anys!

Avui, 19 de juliol de 2023, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers celebra el seu centenari. Fa exactament 100 anys, el 1923, es va fundar la primera Junta de Govern, establint el nostre Col·legi.

 

 

La seva creació va sorgir de la necessitat de tenir un col·legi d'advocats propi, donada la importància que la ciutat de Granollers anava adquirint en aquells anys.

La primera Junta va estar formada per:

  • Josep Borrell i Sol, degà
  • Esteve Riera i Llambí, diputat primer
  • Josep Coma i Clapés, diputat segon
  • Màrius Anglada i Vilardebó, tresorer
  • Albert Compte i Camp, secretari.

Durant aquests 100 anys d'història, el Col·legi ha evolucionat conjuntament amb la societat i ha tingut influència en els partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès. Ha participat activament en la millora i en la consecució d'una societat més justa.

Inicialment, el col·legi començà amb 41 col·legiats, i avui en dia superem els 850 membres.

Durant aquest segle d'existència, el Col·legi ha treballat per millorar els serveis als seus membres, ha promogut l'ètica professional i ha fomentat la formació contínua. A més, ha estat un defensor dels drets humans i ha contribuït a la promoció de la justícia social.

Avui en dia, el Col·legi d'Advocats de Granollers és una institució reconeguda per la seva excel·lència professional i la seva dedicació a la defensa dels interessos dels seus membres i de la comunitat en general. Estem orgullosos dels èxits aconseguits fins ara i esperem continuar avançant i creixent en els pròxims anys.

Per últim, us recordem que tots els col·legiats d'ICAVOR, podeu passar a recollir un exemplar del llibre a la seu del Col·legi situada al carrer Llevant 2 de Granollers. Aquesta és una oportunitat única per aprofundir en la història del nostre col·legi i conèixer els fets i personatges que l'han marcat al llarg dels anys. Us convidem a visitar-nos i recollir el vostre exemplar gratuït del llibre.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H