ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Inscripcions obertes al Postgrau en litigació 2019/2020.

Inscripcions obertes al curs de Postgrau en litigació 2019/2020. Aprofita la promoció de 10% de descompte si et matrícules abans del 30 de setembre i un 5% si pagues al comptat (les dues promocions són acumulables) - .

 

 

Postgrau i organitzat en mòduls d'especialització, amb la opció d'escollir-los tots, o independentment segons les teves necessitats formatives.

Tots els mòduls d'especialització són habilitadors pel torn d'ofici

El programa del curs està orientat a una formació pràctica, per desenvolupar les competències i habilitats necessàries per exercir la professió d'advocats, organitzat en mòduls d'especialització, de manera que es disposin de les eines i les nocions suficients per poder defensar qualsevol assumpte legal.

El professorat de l'EPJ està conformat majoritàriament per advocats en exercici així com Jutges, Magistrats, Fiscals, etc... que utilitzen i fomenten, com a metodologia per a l'aprenentatge de la professió, el treball de l'alumne amb casos pràctics reals, simulacions de judicis reals i amb la possibilitat de realitzar sortides a Institucions públiques i privades.

+ Consultar el programa general – Inici del curs 23 setembre de 2019.

+ 100% entrenament , 100% pràctic – Fes ara la teva inscripció i aprofita la promoció!

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H