ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Jornada informativa ejusticia.cat i de les comunicacions telemàtiques.

Jornada informativa ejusticia.cat i de les comunicacions telemàtiques 15 de juny de 16h a 18h.  

 

Sessió informativa adreçada als col·legiats sobre l’estratègia TIC a Catalunya per part del Departament de Justícia, amb l’exposició del projecte e-justícia.cat i la no aplicació de Lexnet en els Jutjats a Catalunya. Es tracta d’una reunió informativa, no de formació del programa. Més endavant, quan tinguem el calendari oficial d’implantació, des del Col·legi organitzarem sessions formatives, que complementaran les que ja s’han dut a terme. Es tracta d’una reunió informativa, no de formació del programa. Més endavant, quan tinguem el calendari oficial d’implantació, des del Col·legi organitzarem sessions formatives, que complementaran les que ja s’han dut a terme.

Sessió formativa que es porta a terme el 15 de juny de 2016 de 16:00 a 18:00 hores a la seu de l'ICAVOR.

Inscriu-te ara i assegura la teva plaça. En cas de no poder assistir agrairem ens ho comuniquis amb antelació per deixar la plaça disponible per un altre company/a. Gràcies.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H