ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Formació online sobre Mediació

Formació online gratuïta de Mediació:  Aspectes legals, processals, laborals i diplomàtics de la mediació (CICAC homologat pel Centre de Mediació de la Generalitat) i oportunitat de fomentar la mediació en temps de COVID-19 (ICAB).

 

 

Formació gratuïta online sobre Mediació: 

1.- En relació amb el WbinCICAC "Aspectes legals, processals, laborals i diplomàtics de la mediació", a càrrec de la Sra. Nuria Cabanes Cid, que tindrà lloc el proper 07/05/2020, a les 18:00 hores

Ponència que organitza el Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa, està homologada pel Centre de Mediació de la Generalitat.

La ponència té una durada de 2 hores i s'estructurarà de la següent manera:

Una primera part d'exposició per part de la ponent. De 90 minuts, i una segona part dedicada a dubtes i/o comentari per part de l'alumnat, de 30 minuts.

 Un cop finalitzada la ponència, els alumnes que vulguin, podran realitzar una activitat voluntària a fi d'acreditar una hora més de formació continuada en mediació, que consistirà en resoldre un qüestionari o un cas pràctic, a elecció de la ponent, que s'haurà de lliurar en l'adreça que aquesta indiqui, en un termini màxim de dos dies a partir de la data de la ponència (09/05/20, a les 18:00 hores).

+ Més informació i inscripcions

 

2 .- Conferència on line organitzada per l'ICAB, "Oportunitat de fomentar la mediació en temps de COVID-19", que tindrà lloc el proper 06/05/2020, a les 17:30 hores.

 

Ponents: 

- Mª Eugènia Gay, Degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.
- Raquel Alastruey, Magistrada
- Marta Martinez, Degana del Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa i Presidenta de la Comissió de Mediació del CICAC.

MODERA: Nuria Flaquer, Diputada de la Junta de Govern de l' ICAB, responsable de Mediació.

+ Informació i inscripcions

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H