ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

XI Jornades d'Advocats i Advocades de Violència de Gènere. Granollers 21 i 22 de setembre.

 

Ens complau anunciar-vos que els pròxims dies 21 i 22 de setembre tindran lloc a Granollers unes jornades enfocades a abordar temes d'enorme interès relacionats amb la violència de gènere.

 

 

Aquestes jornades estan organitzades pel Consejo General de la Abogacía Española i representen una oportunitat única per als companys i companyes especialistes en la matèria, així com per a tots aquells amb un compromís en aquesta problemàtica. L'esdeveniment també compta amb la participació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers i tindrà lloc a l'Hotel Ciutat de Granollers.

En el programa científic s'han inclòs temes fonamentals que afecten directament a l'assistència a dones víctimes de violència de gènere. Entre ells, destaquen qüestions com les unitats de coordinació dependents de la Subdelegació de Govern, el Conveni d'assistència a les dones víctimes de violència a l'estranger i la nova protecció del servei d'assistència jurídica gratuïta en favor d'aquestes víctimes. També es tractarà la modificació de l'article 94 del Codi Civil i legislació autonòmica, la suspensió del règim de visites i el recurs interposat davant el Tribunal Constitucional, la implicació internacional de la violència de gènere, la relació entre Justícia, Família i Trauma, i la sol·licitud d'informes a especialistes i l'ús de dispositius telemàtics en la prova.

Per accedir a més informació sobre l'esdeveniment, com el programa complet, us convidem a visitar el següent enllaç:https://www.abogacia.es/formacion/xi-jornadas-de-abogados-y-abogados-de-violencia-de-genero/ 

Apel·lem a la vostra col·laboració per fomentar la participació de tots i totes en aquestes jornades, amb l'objectiu de generar conclusions significatives que impulsen una millora en el servei que oferim en benefici de les dones víctimes de maltractaments.

Darrers díes d'inscripcions:

  • Quota general 160,00 €
  • Col·legiats i col·legiades ICAVOR: 53,50 € Quota especial (no inclou dinar de treball ni sopar. Només la recepció de dimecres 20/09).
  • Per tal d'activar la quota especial, caldrà que seleccioneu "ICA Granollers" a "Colegio/Institución" en el formulari d'inscripció: https://jornadasvg2023.mastercongresos.com/inscripcion.asp 

Aprofita l'oportunitat que aquest any es celebren a Granollers i fes ara la teva inscripció!

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H