ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Èxit de les IV Jornades de dret de família

El Col·legi d'Advocats de Granollers organitza les IV jornades de dret de família amb més de vuitanta inscrits, molts procedents d'altres col·legis, les jornades han estat un èxit aclaparador.

 

 

 

Benvolguts/des,

Aquest migdia han conclòs les IV jornades de Dret de Família organitzades pel nostre Col·legi, que durant tot el dijous i el matí del divendres han tingut lloc a l'hotel Ciutat de Granollers. Com no podia ser d'una altra manera, el balanç ha estat summament satisfactori, superant amb escreix totes les expectatives. La decidida aposta de la Junta de Govern del nostre Col·legi per la formació continuada segueix donant els seus fruits: les més de vuitanta inscripcions a les jornades, vint de les quals procedents d'altres Col·legis, com Vic, Mataró, Sabadell o Figueres, així ho acrediten i demostren que la matèria segueix suscitant un gran interès entre els professionals que s'hi dediquen, que han participat molt activament en els diferents debats i torns oberts de paraula.

Després que el nostre Degà inaugurés les jornades, aquestes es varen desenvolupar en sis ponències a càrrec primeres espases en la matèria: el Dr. Francesc Xavier Pereda, President de la secció 18a de l'Audiència Provincial de Barcelona; la Sra. Rosa Artigas Porta, advocada del nostre col·legi, especialista en Dret matrimonial; Sra. Neus Pujal, Fiscal en Cap dels Jutjats de Sabadell, Dr. Xavier Abel Lluch, Magistrat-Jutge del Jutjat de Primera Instància número 14 de Barcelona; Dr. Alejandro Ebrat Picart, advocat especialitzat en assessorament tributari;, i la Sra. Cristina Martínez Vicente, advocada.

"Tant els ponents com les matèries objecte de les ponències i els debats han estat escollits amb molt d'encert. Així ens ho han fet saber els assistents", va explicar el nostre Degà en acabar les jornades. "La progressió és ascendent. Clarament anem a l'alça. Per la seva gran qualitat, aquestes jornades s'han fet ressò més enllà de l'àmbit territorial del nostre Col·legi, com ho demostra el fet que s'hagin inscrit advocats d'altres Col·legis de Catalunya. Portem quatre anys organitzant aquestes Jornades en Dret de família, la qual cosa ens ha proporcionat l'experiència necessària per situar-les al capdavant de graella de sortida". Tanmateix, explicava el Degà que "el cost d'inscripció ha estat valorat pels assistents com molt assequible, tenint en compte l'elevada qualitat de cada un dels ponents. La relació qualitat-preu ha estat molt bona. En bona part això ha estat possible gràcies a l'esforç esmerçat per la Diputada de Formació Continuada, na Carmen Martínez Hinarejos."

El Degà va concloure explicant als mitjans que "Ja ho hem dit moltes vegades: la cada vegada més prolífica profusió normativa obliga els advocats a estar contínuament formats i al corrent de les darreres novetats legislatives i jurisprudencials. És un requisit indispensable per a dedicar-se a l'exercici de la professió. El nostre Col·legi, com a institució, no pot donar l'esquena a aquesta realitat i té l'obligació inexcusable d'oferir als companys els recursos necessaris per prestar els seus serveis professionals en condicions competitives i de qualitat, la qual cosa, en última instància, redunda en benefici dels ciutadans, que són els beneficiaris d'aquests serveis. Atès l'èxit aclaparador de les Jornades que sobre diferents matèries i àmbits del món del Dret hem organitzat, seguirem apostant fortament per aquesta direcció."

Atentament,

Ramon Ignasi Palau, Comissió de Comunicació

Granollers, 17 de juny de 2016

Document relacionat: Programa de les IV Jornades de Dret de família

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H