ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Conclouen amb èxit rotund les XXVII Jornades d'estrangeria i protecció internacional

 

Conclouen amb èxit rotund les XXVII Jornades d'estrangeria i protecció internacional.  Gairebé dos-cents assistents s'han congregat a l'hotel Ciutat de Granollers durant els dies 6 i 7 de juliol per parlar sobre el dret a la pau

Ja han conclòs les XXVII Jornades d'Estrangeria i Protecció Internacional organitzades pel Consejo General de l'Abogacía Española i el Col·legi d'Advocats de Granollers a l'Hotel Ciutat de Granollers amb un èxit aclaparador de participants, gairebé dos-cents, que "han exigit que es respecti el dret humà a la pau, que cesi la violència, el terror i la intolerància, i que regeixi en el món el respecte a la vida, a la dignitat, a la llibertat, al desenvolupament de les persones i a la convivència en pau", i han denunciat "el fracàs de les polítiques migratòries europees que provoquen que el Mediterrani sigui un cementiri, i que porten a la deshumanització de la immigració."

A l'acte de clausura, el President de la Subcomissió del Consejo General de la Abogacía Española, Sr. Blas Jesús Imbroda, va afirmar que l'advocacia del segle XXI ha d'aixecar la veu i demanar que sigui respectat el dret a la pau.

Per la seva part, el President de l'Advocacia Catalana, Sr. Carles McCragh, va afegir que els advocats hem de lluitar contra les fronteres, perquè constitueixen limitacions als drets de les persones, a la seva igualtat. Tanmateix, hem de lluitar no només pel nostre futur sinó també pel nostre passat, atès que els nostres antecessors també van ser emigrants, immigrants o fins i tot asilats. És a dir: les cares d'aquells nens espantats, confusos que han hagut de marxar dels seus països a causa de la guerra, que han perdut els seus familiars, les seves propietats, etc., ens han d'evocar el nostre passat.

Finalment, el Degà del Col·legi d'Advocats de Granollers, Sr. Josep Medina, va concloure l'acte de clausura agraint als assistents la seva participació en les diferents activitats i ponències, destacant que el Congrés ha estat un èxit aclaparador, tenint en compte les dates en què s'ha celebrat.

Atentament,

JOSEP MEDINA PADIAL                     RAMON IGNASI PALAU
Degà                                                     Responsable de Comunicació

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H