ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

El Col·legi d'Advocats de Granollers condemna enèrgicament els atemptats comesos a Barcelona i Cambrils

 L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers expressa la seva enèrgica condemna pels atemptats terroristes perpetrats ahir dijous a Barcelona i Cambrils, tota vegada que se solidaritza amb les víctimes i els seus familiars als qui transmet el seu més sentit condol. 

 Des de l'Advocacia rebutgem qualsevol tipus d'atac i acció violenta contra el Dret fonamental a la vida, la llibertat i el pluralisme, i apel·lem a la força de la Justícia i les eines que proporciona l'Estat de Dret per combatre aquesta xacra. Com a institució ens posem a disposició de les Administracions corresponents per dur a terme a les actuacions que calguin. En aquest sentit, els catorze Col·legis d'Advocats de Catalunya s'han ofert a les víctimes i familiars dels atemptats terroristes que s'han produït en les darreres hores a Barcelona i Cambrils, per orientar-los sobre els drets que els confereix l'Estatut de la Víctima del delicte.

Atentament,

Ramon Ignasi Palau, Comissió de Comunicació

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H