ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Trasllat de les dependències judicials de Mollet previstes a l'estiu de 2019

L'ICAVOR celebra la noticia del Departament de Justícia de traslladar els jutjats de Mollet a Can Fàbregas l'estiu del 2019

 

 

El partit judicial de Mollet, que dona servei a una població de més de 106.000 habitants de set municipis del Vallès Oriental, tindrà uns jutjats nous que obriran les portes l'estiu del 2019. Estaran ubicats a l'edifici de Can Fàbregas, situat a la ronda de Can Fàbregas de Mollet, una zona ben comunicada i a cinc minuts a peu de l'actual seu judicial.
L'ICAVOR ha reivindicat en nombroses ocasions que els jutjats actuals no reuneixen les condicions necessàries per prestar un bon servei als ciutadans. Amb el trasllat al nou edifici, es resoldran els problemes de deteriorament i falta d'espai de les instal·lacions actuals.

El nou edifici permetrà agrupar en un mateix espai els jutjats i el Registre Civil, que actualment estan ubicats en diferents punts de la ciutat. Can Fàbregas disposarà de 2.800 m2 de superfície construïda distribuïda en dues plantes: planta baixa (1.408 m2) i planta primera (1.391m2). En total, els jutjats de Mollet guanyaran uns 700 m2 d'espai respecte de les dependències actuals.

El Departament de Justícia ha projectat dins de les noves instal·lacions uns espais més amplis i diàfans que milloraran la confortabilitat i la seguretat dels professionals i de la ciutadania, amb circuits diferenciats per protegir les víctimes i els testimonis. Tot l'edifici serà accessible per a persones amb problemes de mobilitat reduïda.

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H