ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Balanç de la festivitat de Sant Raimon 2018

Balanç de la festivitat de Sant Raimon 2018: crònica d'un èxit total de participació i d'organització. 


No fa ni una setmana que va concloure la nostra festivitat patronal, i cal fer una valoració de tot plegat. Vagi per endavant el nostre agraïment a la Comissió de Festes del Col·legi, que ha esmerçat temps, il·lusió i ganes perquè tot surti bé.

Des d'aquestes línies, de cara a propers esdeveniments, us animem a formar part d'aquesta Comissió, en la que qualsevol proposta o suggeriment seran sempre benvinguts.

En termes generals, considerem que el balanç de la festivitat ha estat molt positiu, però ens agradaria conèixer la vostra opinió a fi de millorar aquells aspectes que considereu que s'haurien de millorar o per organitzar activitats que creieu que podria ser interessant dur a terme. Per aquest motiu, us passarem un qüestionari que us agrairíem complimentéssiu i ens el feu arribar.

Com cada any, el tret de sortida es va donar amb el tradicional partit de futbol que el dia 14 de juliol, sota un sol de justícia, disputaren els equips dels Col·legis d'Advocats de Mataró i Granollers al camp de Corró d'Amunt, partit que –per suposat- va guanyar el nostre Col·legi (ja van dos de dos en un any), tot i que en la tanda de tirs lliures per desfer l'empat. El resultat, però, va ser el de menys: l'important va ser la camaraderia i el fair play que va regnar durant la celebració del partit.

Uns dies més tard, el 17 de juliol, va tenir lloc l'aperitiu d'agermanament amb jutges, fiscals i procuradors, organitzat pel Grup d'Advocats Joves de Granollers, en el qual es varen lliurar els premis del concurs de fotografia i de la quarta edició del concurs literari "Lletra i Dret". Els guanyadors del concurs de fotografia varen ser Mireia Anglada (primer premi), en Roger Subirana (segon premi) i en Joan Mogas (tercer premi). I els de concurs literari varen ser Ramon Ignasi Palau (primer premi), Joan Martínez (segon premi) i Magdalena Pérez (tercer premi).

Finalment, el passat divendres 20 de juliol, a les onze es va celebrar la missa en sufragi de companys i del seus familiars difunts (al qui no vàreu poder assistir, us pregaríem si us plau una pregària o, si més no, un record per tots ells, que en pau descansin), i com a colofó de la nostra festivitat, a la Sala noble Can Rius del terme municipal de Caldes de Montbui, va tenir lloc l'acte institucional d'imposició de togues als nous col·legiats i el lliurament de diplomes commemoratius als col·legiats de vint-i-cinc anys d'exercici professional. L'acte va ser presidit pel nostre Degà, en Josep Medina, junt amb l'Excel·lentíssim President del Consell de l'Advocacia Catalana, el Sr. Julio J. Naveira, la Molt Honorable Consellera de Justícia, la Sra. Esther Capella i Il·lm. Alcalde de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, Sr. Jordi Solé, que ens varen honrar amb la seva presència a l'acte, al igual que els Degans dels altres col·legis d'advocats de Catalunya que hi assistiren.

L'Eloi Serra, que es encarregar de fer el discurs en nom dels companys de vint-i-cinc anys d'exercici professional, es delità amb un seguit d'anècdotes viscudes durant la seva vida professional, de les que s'extreia que l'exercici de la nostra professió ha d'estar sempre presidit per una sèrie de valors: l'ètica, la solidaritat, el companyonia, etc.

Granollers, 27 de juliol de 2018.

Atentament,
RAMON IGNASI PALAU, Diputat Comissió de Comunicació

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H