ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Acord d'ICAVOR amb Agència de l’Habitatge de Catalunya per promoure la mediació

 

El Col·legi d'Advocats de Granollers ha signat un conveni de col·laboració amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per col·laborar amb Mediem, la plataforma virtual impulsada pel govern català que vol potenciar la xarxa de serveis de mediació en l'àmbit de l'habitatge. 

L'acord s'ha segellat aquest mes en una signatura entre el director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Jaume Font, i el degà dels advocats de Granollers, Joan Martínez. El Col·legi d'Advocats de Granollers és una de les 11 entitats catalanes que ja han signat l'acord.

Amb Mediem, els professionals poden accedir a un web on troben recursos sobre la pràctica de la mediació per resoldre situacions problemàtiques relacionades amb l'habitatge. S'ofereix assessorament i mediació davant els problemes que la ciutadania pot tenir derivats de la falta de pagament dels préstecs i crèdits hipotecaris relacionats amb l'habitatge principal. L'objectiu és evitar la pèrdua de l'habitatge i el risc d'exclusió residencial que això comporta.

Entre els organismes que ja han signat l'acord, hi ha altres col·legis professionals d'advocats de diversos punts del territori català, de treballadors socials o de procuradors i algunes universitats i institucions com la Diputació de Girona.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H