ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Proclamació definitiva dels candidats i candidates Junta de Govern del Col·legi d'ICAVOR

Us informem de la proclamació definitiva dels candidats i candidates que ocuparan els càrrecs renovats de la Junta de Govern del Col·legi. Amb una única candidatura per cada càrrec, segons les normatives establertes pels estatuts, s'ha decidit suspendre el procés electoral, proclamant automàticament els següents membres electes:

 

 

  • Degà: Joan Martínez García
  • Vicedegà: Jesús Carrión Santos Aparicio
  • Diputada 5èna: Alicia Suárez Novau
  • Diputat 6è: Roger Subirana Martos 
  • Diputada 7èna: Natalia Grabowska Zwierzyk

Des de la Junta de Govern, volem expressar el nostre sincer agraïment i reconeixement a les destacades contribucions dels nostres estimades companyes i diputades sortints, Silvia Catot Santiago i Dolors Salazar Peregrina, per la seva dedicació com a diputades de Junta al servei del Col·legi i dels seus col·legiats i col·legiades.

La nova Junta té la voluntat ferma continuar treballar en els objectius del Col·legi. Amb la determinació de consolidar la nostra institució com a referent en el món del dret, aspirant també a brindar suport als nostres col·legiats i col·legiades enfrontant els desafiaments futurs de la professió d'advocat.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H