ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Conveni entre el nostre Col·legi i "IBERCAJA".

Us informem que el passat dimarts 15 de juliol, el nostre Col•legi va signar un conveni amb "IBERCAJA" d'una durada d'un any, en virtut del qual aquesta entitat anirà efectuant diferents ofertes financeres que us anirem remetent.

 

 

"IBERCAJA" desenvolupa programes de negoci amb característiques especials per a determinats col•lectius consistents en adreçar periòdicament determinades ofertes de productes o serveis financers a través de canals físics o telemàtics.

Així per exemple, un d'aquests productes té per objecte solucionar el problema que per als advocats del torn d'ofici els comporta els retards en el cobrament dels honoraris professionals. Es tracta d'un crèdit personal per l'import que en cada cas es negociï en funció de la facturació que el beneficiari hagi de percebre, en a un màxim de dotze mesos, d'interès fix (6%, si bé es podrà aplicar un 4% si el sol•licitant és client habituals de l'entitat i subscriu una assegurança de vida).

Us seguirem informant de les ofertes sobre productes i demés serveis financer ens faci arribar l'entitat.

Atentament,
Ramon Ignasi Palau, Comissió de Comunicació

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H