ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

L'advocacia catalana lliura els premis "Valors" a persones que defensen els drets humans

Us informem que demà 18 de setembre, el Consell de l'Advocacia Catalana (CICAC) celebrarà el primer "Dia de l'Advocacia Catalana" en un acte en el qual es lliuraran els premis "Valors" a persones que, amb la seva trajectòria humana i professional, s'han convertit en referents dels valors necessaris per enfortir la societat, reforçar els valors morals i defensar, al mateix temps, els drets humans i la Justícia.

Enguany, en la primera edició d'aquests premis, seran guardonades les següents persones:
- L'advocat francès Robert Badinter, principal impulsor de l'abolició de la pena de mort a França, que rebrà el "Premi Valor" a l'advocacia compromesa.
- L'advocat barceloní Eduard Sagarra i Trias, president de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya, per promoure la tolerància i la solidaritat entre les persones, que rebrà el "Premi Valor" a l'advocacia solidària.
- L'equip del diari "El Periódico" format pels periodistes Antonio Baquero, Michele Catanzaro i Angela Biesot, que van destapar el cas "Oscar Sánchez", pel seu treball d'investigació, la recerca de la veritat i, en definitiva, de la Justícia, que rebrà el "Premi Valor" al periodisme d'investigació.

L'acte comptarà amb l'assistència del president del Consell General de l'Advocacia Espanyola, Sr. Carlos Carnicer; el conseller de Justícia, Sr. Germà Gordó; el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Sr. Miguel Ángel Gimeno i el president del Consell de l'Advocacia Catalana, Sr. Miquel Sàmper. També hi assistiran els degans dels catorze col•legis d'advocats catalans i altres personalitats del món jurídic i social.

L'acte de lliurament dels premis, que tindrà lloc a l'Auditori de la Pedrera a partir de les 18:00 hores, serà presentat per la periodista Marta Cailà.

Atentament,
Ramon Ignasi Palau, Comissió de Comunicació

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H