ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

El Col•legi renova el conveni del servei de mediació hipotecària amb l'Ajuntament de Caldes

El Col•legi renova per tercer any consecutiu el conveni regulador del servei de mediació hipotecària que té formalitzat amb l'Ajuntament de Caldes de Montbui.  

Us informem que el passat dilluns 19 de gener, el nostre Degà va firmar amb l'Ajuntament de Caldes de Montbui el conveni regulador del servei de mediació hipotecària que regirà durant l'any 2015, per al qual la corporació local ha destinat la quantitat de 9.600€ que es repercutiran en 192 hores de personal qualificat assignat pel nostre Col•legi.

La col•laboració entre ambdues entitats va començar el maig de l'any 2012 com una iniciativa pionera duta a terme entre l'administració calderina i el Col•legi d'Advocats de Granollers per fer front als casos de risc d'exclusió de l'habitatge de veïns calderins. El servei s'adreça a famílies o unitats de convivència empadronades a Caldes de Montbui, propietaris o llogateres de l'habitatge habitual al mateix municipi que poden veure's afectades per situacions de risc residencial i que puguin derivar en execucions de desnonaments.

Des de l'any 2012 s'han resolt 14 casos, 11 dels quals s'han tancat durant l'any 2014 (9 desnonaments evitats, 1 condonació de deute i 1 reclamació al Banc d'Espanya). Actualment, hi ha 27 expedients en tràmit.

Atentament,
Ramon Ignasi Palau, Comissió de Comunicació

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H