ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Granollers comptarà amb dos nous jutjats de reforç i es treballa en el futur trasllat dels jutjats de Mollet del Vallès.

L'ICAVOR aplaudeix la mesura urgent acordada tot i mantenir la demanda de mesures definitives.  Granollers comptarà amb dos nous jutjats de reforç i es treballa en el futur trasllat dels jutjats de Mollet del Vallès.

 

 

Granollers.- Granollers comptarà amb dos nous jutjats de reforç, desprès de la intensa campanya de comunicació realitzada per jutge degà de Granollers, Carlos Ricardo Puigcerver; la secretària judicial del Jutjat d'Instància 7 de la localitat, Dolors Cortina; el vicedegà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, Ramon Daví i el degà del Col·legi d'Advocats de Granollers ICAVOR, Josep Medina Padial.

Les demandes del operadors judicials han estat recollides pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que autoritzarà dos nous Jutjats d' Instancia de reforç per reduir la sobrecarrega de treball que pateixen els jutjats d'aquest partit judicial.

Segons informen fonts properes al TSJC, la posada en marxa dels nous jutjats de reforç està prevista per als propers mesos. El Ministeri de Justícia farà el nomenament dels dos magistrats i dels dos secretaris judicials que s'hi destinaran.

Per la seva banda, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya adequarà dos espais específics que podrien situar-se a la primera i sisena planta de l'edifici judicial de Granollers. Alhora, dotarà de personal administratiu amb cinc persones per jutjat i de recursos materials, tal i com s'havia compromès amb anterioritat.

El degà del Col·legi d'Advocats de Granollers, Josep Medina, ha expressat la seva satisfacció davant la noticia si bé recorda que s'estan atenent les mesures urgents i que el partit judicial necessita l'ampliació de la planta judicial.

Els jutjats de reforç es creen per temps limitat i es per això que continua sent del tot necessari la creació de 3 nous jutjats d'instància a Granollers, la creació d'un servei comú d'actes de comunicació i ascendir a la categoria Grup 3r, segons es va posar de manifest en la roda de premsa realitzada juntament amb jutge degà de Granollers, Carlos Ricardo Puigcerver; la secretària judicial del Jutjat d'Instància 7 de la localitat, Dolors Cortina; i el vicedegà del Col·legi de Procuradors de Barcelona, Ramon Daví. Medina ha qualificat d'èxit l'actuació conjunta dels operadors jurídics, "la unió al formular una demanda conjunta ha estat la clau per tal d'aconseguir ja els primers resultats per al nostre partit judicial". Alhora, el degà del Col·legi de Granollers ha traslladat la seva felicitació al jutge degà de Granollers, Carlos Puicerver per al seu nou destí, el Jutjat de Primera Instancia 50 de Barcelona, reconeixent que el seu paper ha estat determinant en aquest procés.

Finalment, les peticions del Col·legi de Granollers que reclama fa temps la construcció de nous jutjats de Mollet del Vallès sembla que també s'estan valorant per part del Departament de Justícia que convocarà un concurs públic per localitzar noves instal·lacions.

Ramón Ignasi Palau, Diputat Comissió de Comunicació

Per a més informació:
Telf. 938792603
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H