ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Registre d'advocats per prestar assistència jurídica a refugiats i desplaçats.

Col·legi d'Advocats de Granollers, es posa a disposició de les administracions i entitats per tal d'ajudar i fer front la greu crisi humanitària dels refugiats de fugen de la guerra.

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers col·labora amb el Consejo General de la Abogacía Española amb la participació d'un Registre d'advocats per prestar assistència jurídica a refugiats i desplaçats.

El Consejo General de la Abogacía Española ha engegat un Registre d'advocats especialitzats en matèria d'immigració i asil que es posarà a la disposició de les autoritats espanyoles i de la UE per abordar l'assistència jurídica dels potencials refugiats i persones desplaçades.

Aquesta assistència es prestarà tant a nivell nacional i local, com en els denominats hotspots (punts calents europeus) per col·laborar in situ amb els advocats i autoritats dels països afectats si així ho demandessin.

Els advocats que desitgin formar part d'aquest registre han de dirigir-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Així mateix, Col·legi d'Advocats de Granollers, es posa a disposició de les administracions i entitats per tal d'ajudar i fer front la crisi humanitària que pateixen milers de persones que fugen de la guerra.
Per altra banda, el Consell de l'Advocacia Catalana, formada pels 14 Col·legis d'Advocats de Catalunya (del que Granollers en forma part), inicia contactes amb el Govern de la Generalitat , amb l'Associació Catalana de Municipis i amb ACNUR, per coordinar accions conjuntes per articular una resposta que cobreixi tot el territori davant la possible arribada de refugiats que fugen, el Consell de l'Advocacia Catalana considera que cal una resposta urgent per part de totes les administracions, institucions i entitats socials del país.

Ramón Ignasi Palau, Diputat de la Comissió de Comunicació

Per a més informació:
Telf. 938792603
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H