ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

El Col·legi d'Advocats de Granollers aprova l'adquisició d'una nova seu.

El Col·legi d'Advocats de Granollers, en una junta general extraordinària, realitzada divendres 6 de novembre, va aprovar la proposta de de compravenda presentada per la junta de govern de la corporació professional i la entitat financera ABANCA, sobre el local situat al carrer Llevant, de Granollers amb una superfície total de 439 metres quadrats i una superfície útil de 417,55 metres quadrats.

 

 

La sessió és va celebrar a l'actual seu del Col·legi d'Advocats de Granollers, ubicat al número 3 de la Rambla Josep Tarradellas i la proposta va ser recolzada pel 60% dels col·legiats i col·legiades presents.

Josep Medina Padial, degà del Col·legi d'Advocats de Granollers, va agrair la participació i les aportacions de tots els companys i companyes i justifica el trasllat per la "insuficiència d'espai de l'actual seu, el que provoca la impossibilitat de prestar serveis a les persones col·legiades i a la ciutadania en òptimes condicions". Així mateix, va qualificar d'històrica la junta general extraordinària per la important assistència de col·legiats i col·legiades i per la finalitat, una nova seu col·legial com una aposta de futur per a prestar nous serveis i consolidar amb il·lusió la funció del Col·legi a tot el Vallès Oriental.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H