ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

Informació, documentació i calendari d'implantació e-justícia.

Nou calendari d'implantació del Projecte telemàtic de l'administració de Justícia e-justícia,  segons la informació i documentació  de la sessió informativa del passat 15 de juny que es va celebrar en el Col·legi.   

Posem a la vostra disposició de la documentació aportada de la sessió informativa del passat 15 de juny, sobre l'estratègia TIC a Catalunya per part del Departament de Justícia, amb l'exposició del projecte e-justícia.cat i la no aplicació de Lexnet en els Jutjats a Catalunya. Els ponents va ser dos representats Departament de Justícia: Rosa Anna Castillo i Picas, Directora general de la Direcció General de Modernització de l'Administració de Justícia, i Natxo Fargas Valero Coordinador TIC en Administració de justícia.

En el document hi destaca el nou calendari d'implantació del sistema e-justícia,  que s'iniciarà a la jurisdicció social en període voluntari al més de juliol i ja seria obligatori el mes d'octubre. La jurisdicció civil també començar en període voluntari el mes de juliol, també sent obligatori a partir del mes d'octubre. Pel que fa al contenciós administratiu, el període voluntari s'iniciarà el mes d'octubre i passant a obligatori el mes de desembre. Pel que fa a la jurisdicció penal, de moment no hi ha data d'implantació. 

Recordar-vos el e-Justícia premetrà la creació i gestió de l'expedient judicial telemàtic. Inicialment, el sistema serà mixta en tots aquells Jutjats que hi estiguin preparats. Això vol dir, que els escrits i demandes s'enviaran de forma electrònica mitjançant e-Justícia, i les notificacions es rebran en paper. Com ja sabeu, això només en casos que no calgui procurador.

Anirem informant de les novetats relacionades amb l'implantació de e-justicia. 

Informació destacada:

Documentació sessió informativa

Descarregar article (pdf 466 kb)

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H