ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

XI Jornades de Violència de Gènere de la Advocacia. Granollers, 21 i 22 de setembre.

 

Les XI Jornades de Violència de Gènere de l'Advocacia tindran lloc a Granollers els dies 21 i 22 de setembre. Amb el lema "Ni un pas enrere contra la violència de gènere", aquestes jornades reuneixen advocats i advocades especialitzats en la matèria per discutir les darreres reformes legislatives, la nova protecció del servei de justícia gratuïta a favor de les víctimes de violència sexual, la suspensió del règim de visites, el conveni d'assistència a dones víctimes de violència a l'estranger i l'ús de dispositius telemàtics.

 

 

En la inauguració, intervindran diverses personalitats, com la Victoria Ortega presidenta del Consejo General de la Abogacía Española , Alba Barnusell i Ortuño alcaldessa de Granollers, Joan Martínez Garcia Degà del Col·legi d'Advocats de Granollers, Laia Rosich la directora General per a l'erradicació de les violències masclistes de la Conselleria d'Igualtat de la Generalitat i Encarnación Orduna presidenta del Consell de l'Advocacia de Catalunya.

El programa de les jornades inclou diverses ponències a càrrec d'experts en la matèria i està organitzat pel Consell General de l'Advocacia Espanyola i el Col·legi d'Advocats de Granollers. S'espera la participació de més d'un centenar d'advocades i advocats de tot el país.

El dimarts 20, a les 20h, tindrà lloc a la sala Tarafa de Granollers l'acte de recepció de les Jornades. L'esdeveniment tindrà lloc a l'Hotel Ciutat de Granollers el 21 de setembre a les 10:00 hores.

Consultar programa

 
logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H