ICAVOR - Il·lustre Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental

Normes Cookies: ICAVOR utilitza cookies amb finalitats funcionals i analítics Més informació
Toggle Bar

27 i 28 de setembre a Tarragona el IV Congrés de l'Advocacia Catalana, l'eix principal del qual és el DRET DE DEFENSA.

Els propers dies 27 i 28 de setembre d´enguany celebrem a Tarragona el IV Congrés de l'Advocacia Catalana, l'eix principal del qual és el DRET DE DEFENSA. 

Als advocats/des ens correspon en exclusiva el dret de defensa dels nostres clients, l'èxit de la qual depèn tant de la nostra perícia com de les condicions en què desenvolupem la nostra professió; i és aquí on intervé l'advocacia institucional: el Consejo General de la Abogacía Española, el Consell de l'Advocacia Catalana i 14 els Col·legis d'Advocats/des.

Si volem garantir un accés igualitari de la ciutadania a la justícia i que aquesta tingui la millor defensa possible, hem de vetllar perquè els advocats/des compleixen la normativa reguladora de la nostra professió i exerceixin la seva professió aliens a qualsevol ingerència i/o pressió, és a dir, hem de defensar a aquells que defensen. És precisament aquesta la funció principal de l'advocacia institucional i el motiu pel qual organitzem per primera vegada un Congrés de l'Advocacia per abordar els problemes del dia a dia de la nostra professió i les eines per solucionar-los. Tot això sota l'eslògan:

ET DEFENSEM !!!!
Com Defensar a Qui Defensa.

Hem programat onze accions en forma de col·loquis-debat i tallers per tractar part d'aquests problemes:

 1. com ens afecten els mitjans de comunicació i les xarxes socials
 2. gestió dels despatxos
 3. emparament col·legial
 4. noves tecnologies
 5. incidències amb el justiciable del torn d'ofici
 6. llibertat d'expressió segons el TEDH
 7. situacions adverses a la Sala
 8. la influència del món digital
 9. comunicació eficaç
 10. sinistres i responsabilitat civil 
 11. secret professional

Comptarem amb la intervenció de primer nivell (Jordi Pina, Cristóbal Martell, Sonia Zunzunegui, Jordi Fernández, María Eugenia Gay, Nielson Sánchez, José Andújar, Xavier Faura, Josep Medina, Miquel Puiggalí, Joan Ramón Puig, Miquel Rodríguez, Josep Casadevall, Cristian Di Nardo, Carles Mc Cragh, Diego Álvarez de Juan, María Cinta López, Cristina Vallejo, Marc Remolà, Joan Rocabert, Merçe Alaball, Encarna Orduna, Joan Marc Tramuns, Eduardo María Enrech, Abel Pié, Javier Hernández, María José Osuna, Jesús Sánchez, entre d'altres).

La teva participació és fonamental per l'èxit d'aquest esdeveniment, i per això, a la plana web del Congrés ( www.congresadvocaciacicac.cat) , a més d'inscriure't i accedir al programa científic i d'altres activitats, podràs, fins el 14 de setembre:

a.- Fer les esmenes que consideris adients a la proposta de la Normativa de l'Advocacia Catalana, que està en tràmit d'informació pública.

b.- Proposar tres noves temàtiques per tractar durant els col·loquis-debats del Congrés.

Tanmateix, a més del programa científic, amb l'ajut dels patrocinadors i col·laboradors del Congrés, hem organitzat concursos i activitats (en els quals podràs guanyar fins a 1.500 euros, entre d'altres premis); dinarem al mateix Palau Firal; farem el sopar de gala al Castell de Tamarit; donarem a conèixer el conveni signat amb la Marató de TV3, i realitzarem altres a activitats, que a ben segur que seran del teu interès.

En el desig de poder saludar-te personalment a Tarragona, aprofito l'ocasió per saludar-te.

Ben atentament,

Julio J. Naveira Manteiga
President Consell de l'Advocacia Catalana

L'enllaç a la plana web del IV CONGRÉS, és: https://www.congresadvocaciacicac.cat/ 

logo transparentnegatiu 150
IL·LUSTRE COL·LEGI D´ADVOCATS GRANOLLERS Partits judicials de Granollers i Mollet del Vallès.
Carrer Llevant núm. 2,  08402 Granollers
Tel. 93 879 26 03 Fax 93 879 14 38 E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. CIF: Q0863004H